Amsterdam Architects is aanspreekbaar en flexibel. Iedere vraag is anders, elke oplossing is uniek. Duurzaam bouwen is voor Amsterdam Architects een van de fundamenten van al onze ontwerpen. Het is onze ambitie om goede en bestendige architectuur te maken.  

MEDEWERKERS

Amsterdam Architects bestaat uit een vaste kern van enthousiaste medewerkers en een uitgebreid netwerk van specialisten en adviseurs, waardoor uit een breed spectrum aan expertise kan worden geput. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt elk proces op maat ingericht.

Enthousiasme voor architectuur is de drijvende kracht van Amsterdam Architects, vanwege het grote plezier waarmee we dit werk doen en in het bijzonder omdat je pas iets kunt ontwerpen met de overtuiging dat je daarmee de werkelijkheid verbetert.

WERKWIJZE

Amsterdam Architects ontwerpt en adviseert in de volledige breedte van de ruimtelijke opgave. We bestrijken alle schaalniveaus, van interieur tot openbare ruimte, van gebouw tot stedelijk project. Amsterdam Architects werkt vanuit de overtuiging dat elke ontwerpopgave een unieke samenkomst is van de opdrachtgever, de omgeving en de betrokkenen

BUREAU PROFIEL

Bij complexere projecten voor grotere opdrachtgevers als ontwikkelaars of gemeenten vormt het bureau een gedegen en professionele sparringpartner. Voor projecten van particuliere opdrachtgevers biedt Amsterdam Architects een goede persoonlijke begeleiding.

AMSTERDAM ARCHITECTS

 

Amsterdam Architects  is opgericht door Dipl. Ing. Arch. Vesna Butina Pavlin   in 2011.

Dipl. Ing. Arch.Vesna Butina Pavlin is afgestudeerd aan de  TU Graz, Oostenrijk, master diploma behaald in 1997 met mentor Thom Mayne (winnaar van Pritzker prize voor architectuur 2005) in Los Angeles. Zij heeft jarenlang als architect gewerkt bij internationale architectenbureaus in Frankrijk, Oosternrijk & Nederland.

Amsterdam Architects
Bonnefantenstraat 46
1064 PN Amsterdam
T    0641172951
M    info@aarch.nl
KvK 52650944